אני אחרי ניתוח כריתת שקדים
דיון מתוך פורום אף אוזן גרון
היי דר' מרק המייל שלך אז היה מרגיע, אז ראשית תודה. דר' הוכמן היה מתוק איכפתי ומקצועי כפי ששיערתי. עכשיו אני יומיים אחרי ולדעתי הכאב גובר ולא פוחת ובעיקר בבוקר לאחר שינה. רציתי לדעת מה עוד אפשר לאכול למעט גלידה וגבינה רכה? האם אוכל מרוסק זה בסדר ואין חשש שחתיכה פיצית ממשהו תיתקע שם ותעשה דלקת בין כל התעלות המזוויעות המכוסות לבן גועלי שראיתי מול המראה עם פנס? (הייתי חייבת) הכל מכוסה לבן ובין יש שחור כזה זה תפר שיעלם או נקודת צריבה? אני קצת איומה אבל חייבת לדעת מה הכי יקל על הכאב כדי שאגמל ממשכחי הכאבים? מה עוד אפשר לרסק אם בכלל ולאכול? עד מתי לאכול אוכל מרוסק כמו שריסקתי לתאומים שלי כשהיו קטנים? את מקסימה, תודה על הסבלנות ועל תשובתך ביי
היי :) אני שמחה שהכל עבר בשלום עד כה ! האוכל שמותר לך לאכול צריך להיות רך, לא חם, כלומר בין קריר לפושר (לא קפוא). את יכולה לעשות לך שייק של גלידה עם חלב, לאכול מעדנים, ובעיקרון כמה שהאוכל יותר עדין כך הגרון פחות סובל.... הגוונים הלבנבנים והגועליים בגרון זו ההגלדה של איזור עם ריריות וזה סביר. חשוב להקפיד שלא להתאמץ פיזית (זה לא הזמן להרמת משקולות), ולשתות מספיק שתיה פושרת או קרירה. אוכל מרוסק - תלוי איזה... רוב המרוסקים סתם לא טעימים, והטעימים מכילים פירות שיכולים לצרוב לך... כל המרקים המרוסקים טעימים יותר כשהם חמים וזה אסור...כך שבאמת דברי החלב מנצחים בגדול השבוע.... שיעבור בנחת... לאט לאט. ד"ר טלי מרק
את כזו מרגיעה
את כזו מרגיעה