הרגשת של גודש בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/05/2005 | 22:19 | מאת: רותי

טליה שלום מזה כחודש ימים אני סובלת מהרגשה של גודש בגרון. בבדיקה רפואית אובחן reflux esophageal (בדיקת אף אוזן גרון) לא הבנתי במה מדובר הופנתי לבדיקת flexible laryngoscopy . יש לציין שאני סובלת תקופה ארוכה מריחות בפה. אני סובלת גם מסינוסטס .

16/05/2005 | 21:53 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב רפלוקס יכול לגרום לאי נוחות כרונית בגרון גם בהיעדר צרבות. הבדיקה עם סיב אופטי תעזור באיבחון. הבדיקה נעשית דרך האף כך שאפשר גם לאבחן סינוסיטיס ולטפל בהתאם אם יש כרגע. ריח הפה יכול לנבוע גם מבעית סינוסים וגם מבעיה בדרכי העיכול כמו רפלוקס, כך ששוב הבדיקה בסיב האופטי חשובה..... בהצלחה ד"ר טלי מרק

19/06/2008 | 14:55 | מאת: לי

שלום, מזה כמה ימים אני מרגישה הרגשת גודש בגרון שמתגברת בד"כ בלילות, אני נורא מפחדת לאחר שקראתי באתר על תחושה של אחת מכותבות שבסופו של דבר הסתבר כסוג של גידול. האם צריך לרוץ לרופא ולבדוק?

מנהל פורום אף אוזן גרון