בעיה בגרון
דיון מתוך פורום אף אוזן גרון
לפני חודשיים ושבוע החלה לי תחושה מוזרה בגרון . התחושה של לעיתים צרבת לעיתים כדור בגרון ולעיתים סתם מיחוש לא עוזבת אותי למרות הפסקות ליום או חצי יום מידי פעם. אחרי ביקורים אצל רופא המשפחה הופנתי לרופא אף אוזן גרון. הוא הסתכל עם הפנס וגם החדיר מצלמה דרך האף וטען שאין שום דבר חריג. הוא נתן כדורים שיטפלו בנושא הקיבה אלא שאין לי כל הפרעות קיבה וכל סימפטום אחר. האם עלי לדאוג או שיום אחד זה יעבור או מה? אני ממש כבר מיואש. ממשיך לעסוק בספורט כרגיל. מה לעשות?
שלום רב משהו לא הגיוני לי בכלל : אם אא"ג לא מצא כלום מדוע נתן כדורים? יתכן שכן היה ממצא אבל לא נוראי, כמו למשל גירוי אחורי בגרון שעשוי להעיד על צרבות ורפלוקס מהקיבה, ויש פה איזו שהיא אי הבנה. האם לקחת את הכדורים? האם היתה הקלה הדרגתית? חזור לרופא אא"ג לקבל הבהרות ולבדיקה חוזרת. בכל מקרה, צרבת ותחושת גוש בגרון הן סימן די מובהק לחומציות שעולה מהקיבה, ומותר לעסוק בספורט..... שבוע טוב ד"ר טלי מרק
ראשית תודה. אין עדיין הקלה משמעותית. אם זאת רק עברו תשעה ימים מתחילת לקיחת התרופה. כמו כן עיקר התחושות מגיעות לאחר אכילה. מה אני צריך לדרוש מהרופא לעשות? אילו בדיקות חשוב לי לבקש? (התור ארוך ולכן הרופטא ממהר מאוד לבדוק, להגיב ולהיפרד , משהוא כמו שלוש דקות עד חמש , אז עלי לחשוב ולהגיב מהר.