כאבי ראש
דיון מתוך פורום אף אוזן גרון
ערב טוב אני לא יודעת אם כאן הכתובת לשאלתי אבל איני יודעת מאיפה להתחיל. יש לי בשנים האחרונות כאב ראש שמופיע לפעמים שהוא בסגנון של לחץ שמתפשט מעל האף ולצדדים. הוא מתחזק בניסיון צלילה בבריכה,לפעמים בהתכופפות קדימה עם הראש והכי חשוב , תופעה שהתחילה והיא של הרגשה כמו של "פיצופוצים" כאילו משהו מתפקע לי בבסיס האף ואז יש כאבי ראש. לא יורד לי דם מהאף כאשר יש את ההרגשה הזו או אחריה. התדירות לא גבוהה. זה קרה לי היום בבוקר וכאב הראש עם כדור לא עבר סופית עד עכשיו. האם יש איזה שהוא כיוון שיכול להנחות אותי?
שלום רב אין לי כוונים פרט להמלצה לגשת לרופא אא"ג לבדיקת האף, ואולי גם צילום סינוסים לפי החלטתו. בברכה ד"ר טלי מרק
קודם כל המון תודה פעם אחת לפני כחצי שנה פניתי לרופאת אא"ג כי התקפת הפיצוצים היתה כיומיים. היא לא מצאה דבר. שאלה אחרונה היא אם יש כיוון אחר אולי חוץ מאא"ג שיכול להיות קשור?
שלום רב יתכן שאת חשה בשינויי לחץ בסינוסים (מה שבדרך כלל אינו מורגש), בכל פנים סביר להניח שלא מדובר בבעיה חמורה אם לא נמצא שום ממצא בבדיקת אא"ג. בברכה ושבוע טוב ד"ר טלי מרק