גמילה מעישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

22/07/2009 | 13:28 | מאת: ניל

לפני חודש הפסקתי לעשן אחרי עישון של 18 שנים של בממוצע קופסה ליום. לאחר שבועיים נשברתי ועישנתי לאורך שבוע. עכשיו אני נקי מזה שבועיים אבל יש לי תופעות לא ברורות. אני כבר לא יודע למה לייחס אותן. להלן התופעות: 1. חוסר יציבות. 2. מדי פעם עייפות. 3. ליחה. 4. מדי פעם כאבים בחזה בעת הנשימה. האם זה הגיוני? בעיקר מטרידות אותי תופעות 1 + 4 האם הן תופעות של גמילה מעישון? אודה לך על עזרתך.

02/08/2009 | 13:48 | מאת:

שלום ניל ראשית נברך אותך בדרכך החדשה ללא עישון!!! שנית, ישנן תופעות פיזיות שקשורות בירידה בכמות הניקוטין בגוף ויכולות להתבטא בעייפות, סחרחורות, עירנות יתר... למי שחווה תופעות אלה,הן חולפות אחרי מס' ימים. ליחה היא סוג של נקיון שהגוף מבצע אחרי הפסקת עישון. בברכה צוות מכון אברהמסון כוכבית 9933*