גמילה בלי להשמין

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

30/04/2009 | 22:03 | מאת: מור

שלום אני מעשנת את חמש סיגריות ביום האם אני חייבת להשמין שאני מפסיקה וגם עם אני אוכלת ותו דבר?

03/05/2009 | 18:14 | מאת:

מור שלום, במכון אברהמסון הנושא של פחד מהשמנה לאחר הפסקת עישון מוכר כבר שנים. תיתכן עלייה במשקל של 2-3 ק."ג וזו מהסיבה העיקרית של העדר הניקוטין בגוף, התופעה חולפת כעבור כמה שבועות וחשוב לשתות הרבה מים ולשלב הליכה של לפחות 30 דקות ביום כשעתיים לפני השינה. בכל מקרה, הפסקת עישון זה דבר גדול וחשוב לתת לו מקום של כבוד ולא להתעסק עם המשקל בשבועות הראשונים לאחר הפסקת העישון. בהצלחה! בברכה, צוות מכון אברהמסון טלפון: כוכבית 9933*