אשמח לעזרה בדחיפות, לא מעשנת אך עובדת המון שעות עם

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

27/04/2009 | 09:34 | מאת: אומנית צעירה

צריכה עזרה בדחיפות! הנני עובדת על יצירה עם המון בדלי סיגריות שרופים, לאחר מספר שעות קיבלתי בחילה כאבי בטן וגרון קלים.. חייבת להמשיך ביצירה זו.. האם יש דרך להוציא את הרעלים מהגוף ולמגן את עצמי? איזה מסכה לא תעביר לי את הניקוטין דרך הנשימה? בהמלך העבודה עובדת עם ככפות גומי, במרפסת מאווררת.. אמשח לעזרה תודה ובהצלחה לכולם

03/05/2009 | 18:04 | מאת:

שלום רב, ראשית כפפות אכן עוזרות אך את חייבת לשים מסיכה שתגן גם על פיך וגם על אפך (כמו בחדרי ניתוח) על מנת לא לנשום את הרעלים שמועברים אלייך דרך דרכי הנשימה ,אמנם את לובשת כפפות אך אולי עדיף להחליף אותן כל שעה, עדיף לטקס כמו בחדרי ניתוח גם כן. בעניין הוצאת הרעלים מהגוף: הגוף מנקז ומנקה את הרעלים באמצעות השתן, הנשימה והזיעה ולכן מומלץ אולי, אם מתאפשר, לעשות סאונה יבשה/ רטובה (כמובן אם אין שום מניעה שתעשי סאונה) ולשתות הרבה מים במהלך השהות בסאונה, דבר שמסייע בהוצאת רעלים. ניתן לבצע גם טיפול רפלקסולוגי לניקוז רעלים ועזרה בהוצאתם מהגוף, ניתן גם ללכת לחדרי מלח שגם הם מוציאים את הרעלים בדרכי הנשימה דרך ספיחת הליחה וניקוי הריאות. בברכת הצלחה צוות מכון אברהמסון, טלפון: כוכבית 9933*