צ'אמפיקס

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

13/04/2009 | 13:18 | מאת: יפה בכר

שלום, ברצוני לדעת 1. האם מותר לקחת צ'אמפיקס במידה ונוטלים תרופות קבועות כמו, אלטרוקסין, סימבססטין, פלוטין. 2. אם אכן מותר , לאיזה תקופה יש ליטול את הצ'אמפיקס על מנת להפסיק לעשן. 3.האם ההפסקה חייבת להיות טוטאלית כאשר נוטלים את התרופה, ומה קורה אם בדרך מעשנים איזו סיגריה? תודה וחג שמח

13/04/2009 | 17:44 | מאת:

יפה שלום, מכון אברהמסון מטפל בגמילה מעישון והתמכרויות בהצלחה כבר 25 שנה,בדרך טבעית ויחודית.אם כן, אנו מרפאים טבעיים ולכן,לא משתמשים ולא ממליצים על תרופות. הצעתנו היא לגשת לרופא המטפל ולהתייעץ עימו בנוגע לשימוש בתרופה. כמו כן,השימוש בתרופה דורש מרשם רפואי, ולכן מומלץ לקרוא בעיון רב את הוראות השימוש ותופעות הלוואי שלה. בהצלחה! בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון: (כוכבית) 9933*