גמילה מסוכרים וגלוטן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

12/04/2009 | 09:29 | מאת: אורלי

שלום לך ברצוני לדעת האם טיפול אחד מספיק להגמל מגלוטן וסוכרים ,ברוב האתר אתם מתמקדים בגמילה מעישון . אם אצטרך טיפול נוסף ,האם בתשלום נוסף. לא מצויין באתר כייצד מגיעים למשל לקיבוץ פלמחים האםיש כתובת אודה לתשובתך חג שמח

13/04/2009 | 18:08 | מאת:

אורלי שלום, בגמילה מהתמכרות לסוכרים וגלוטן הטיפול מפחית את הדחף לכל אותם מוצרים שמכילים קמח וסוכר-לחם,עוגות,שוקולד וכו', ברוב המקרים טיפול אחד מספיק ויוצאים ממנו בתחושה של אדישות לעוגות ולמתוקים. אם קרה ויש עדיין איזשהו צורך מסויים מקבלים טיפולים נוספים. ללא תוספת תשלום. מעבר לזה, אוכלים הכל ובלי הגבלה: פירות,ירקות,בשר,גבינות קטניות וכו'.-והתוצאה היא שאוכלים טוב,אוכלים בריא,ברוב המקרים יורדים במשקל והכי חשוב שמבחינה אנרגטית מרגישים מצויין. יש חומר באתר לגבי גמילה זו ,עדויות של אנשים שעברו את הטיפול.הסדנא לאפיה ובישול ללא גלוטן וסוכר וכו'. כל הפרטים שתרצי לדעת נשמח לתת בטלפון. בברכת חג שמח, צוות מכון אברהמסון, כוכבית 9933*