הרעלת ניקוטין

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

30/03/2009 | 15:48 | מאת: יוסי

שלום אני מנסה להגמל בימים אלה על ידי מדבקות ניקוטין. אני מדביק מדבקה בכל יום של 21 מג' ניקוטין. בנוסף למדבקות אני גם ממשיך לעשן סגריות קאמל כ - 10 ליום. מהיום בו התחלתי להשתמש במדבקות אני סובל משילשוליים הקאות וקוצר נשימה. ברצוני לברר אם תופעות אלה הינן הרעלת ניקוטין או שאין קשר לעיניין. אשמח לתשובה בהקדם.

01/04/2009 | 12:20 | מאת:

שלום יוסי, ייתכן ויש קשר בין מדבקת הניקוטין והתופעות שאתה מציין. המלצתנו שתפנה לייעוץ עם רופא המשפחה. בברכת חג שמח! צוות מכון אברהמסון טלפון: כוכבית 9933*