שאלה על גמילה מניקוטין

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

29/03/2009 | 12:37 | מאת: אלי

שלום, אני בן 24 ועישנתי במשך כ-7 שנים רצופות (מעשן קל - הייתי מחזיק קופסא כ-3 ימים בממוצע) לפני כחודשיים הפסקתי לעשן והיום כבר שבוע + יש לי תחושות לא נעימות בבטן בחזה ובגרון, בעיקר תחושה של חום מקומי פנימי ולפני אלה היו סחרחורות ותחושת חולשה בלתי מובנת. שמתחזק במשך היום ויש ימים שזה חלש יותר.. אבל זה תמיד שם מורגש. בעיקר בגרון (ממש בקנה הנשימה) ובריאות אני טיפוס דיי היפוכונדר, פניתי אל רופא המשפחה שלי שמכיר אותי כטיפוס כזה, והוא טוען שאין טעם בצילום ריאות, אך אני חושש שמה חלילה חליתי בסרטן הריאות. האם אלו תסמינים של גמילה? האם אלו תסמינים של סרטן? יש לי טופס צילום, האם כדאי לי לחכות? תודה על התשובה

30/03/2009 | 12:47 | מאת:

שלום אלי, המלצתנו שאם אתה מעוניין בחוות דעת שניה עליך לפנות לרופא מומחה. בהצלחה! בברכה, צוות מכון אברהמסון טלפון: כוכבית 9933*