גמילה מגלוטן וסוכר

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

24/03/2009 | 18:35 | מאת: חגית

היי , מחר אני עוברת טיפול מסוכרים וגלוטן , אני אחרי שתי לידות שכבר בערך שלוש שנים אני לא מצליחה להוריד עודפים , אתמול נשברתי ,התקשרתי ומחר אני עוברת טיפול , אבל אני מלאת חששות , האם זה יצליח? לא שמעתי ביקורות מאף אחד לגבי הטיפול פשוט הגעתי לתחתית , המצב הכספי שלי לא טוב ואני משקיעה כסף שאין לי בטיפול הזה , הבנתי שיש המון איסורים , מה בדיוק עומד להיות? חגית

27/03/2009 | 12:59 | מאת:

הי חגית לפני הטיפול יש הסבר שלאחר מכן תוכלי לשאול שאלות את כל הפרטים נשמח לתת בטלפון בהצלחה! צוות מכון אברהמסון, גמילה מעישון והתכרויות טלפון: כוכבית 9933*