עישון של באנג

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

03/02/2009 | 08:08 | מאת: אלירן

אני הפסקתי לעשן דרך, לפני כ-10 חודשים אני מעוניין לחזור לעשן מרחיאונה (ללא ניקוטין), ולעשן בבאנג לא בגוינט האם אני יכול לעשן , בבקשה אשמח לתשובה של כן או לא , כי קראתי שאלות דומות בהקשר לזה, והתשובה שלך לא כ"כ ברורה, אני מעוניין לדעת אם אני אעשן באנגים ממרחיאונה, ללא ניקוטין האם זה ישפיע עליי בלחזור לעשן סיגריות? אני כבר 10 חודשים ללא סיגירות וממש לא מתגעגע לזה, אבל כ"כ רוצה לחזור לעשן באנגים, אבל רוצה לדעת בוודאות, שזה לא יהרוס לי בבקשה תשובה של כן או לא תודה לך

05/02/2009 | 17:31 | מאת:

במכון אברהמסון גומלים מעישון והתמכרויות כבר 25 שנה בהצלחה רבה, אנו לא ממליצים על עישון מכל סוג שהוא ובטח שלא סמים קלים ובאנגים אם יש לך שאלות נוספות אנא פנה אלינו למכון ונענה בשמחה. בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון: כוכבית 9933*

05/02/2009 | 20:36 | מאת: אלירן

שוב אני...משום מה אתה לא עונה לי על השאלה, בקשר לגמילה אני כבר 10 חודשים אחרי גמילה...מסיגריות אבל אני מעוניין לחזור לעשן באנגים מרחיאונה ללא ניקוטין האם אני יכול לעשן , וזה לא יפגע לי בגמילה של הסיגריות אני מצפה לתשובה ברורה של כן או לא תודה ושבת שלום