עשיתי טיפול אתמול

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

24/01/2009 | 17:12 | מאת: קארין

ביום שישי בבוקר, עשיתי טיפול ובמהלך כל היום , היה נהדר, הרגשתי כאילו לעולם לא העשנתי. הבעיה שהיום זה שונה, טיפסתי על הקירות ! יום שבת. אין לאן להתקשר :--( הייתי מאד עצבנית כל היום, אי אפשר היה לדבר איתי, אכלתי לא מעט, כמובן שלא נשברתי אבל זה לא פשוט בכלל ! אני לא רגועה, אני גם מרגישה מאד חלשה - אני לא יודעת עם זה קשור להפסקת עישון. אני מאד מקווה שמחר יהיה קל יותר...

25/01/2009 | 10:15 | מאת:

שלום רב, אם אפשר בבקשה את מס' הטלפון ושם מלא , אמיר מנהל השרות יחזור אלייך בהקדם. בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות 9933*