הפסקת עישון במכון אברהמסון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

05/01/2009 | 08:40 | מאת: גלית

שלום, אני עשיתי את הטיפול אצלכם לפני כ-8 חודשים, והטיפול הצליח רציתי לדעת לפני הטיפול היתי מעשנת גוינ'ט של מרחיאונה, והפסקתי גם את זה בעקבות הטיפול האם ני יכולה לעשן גוינט, כמובן ללא ניקוטין (אך ורק מריחואנה), בלי לחזור לעשן סיגריות. האם בעקבות זה שאני אעשן את הגוינט, הטיפול של הסיגריות יהרס? אשמח אם תוכל לענות לי בתשובה ברורה לגבי זה, כי מהתשובות שכתבת לשאלות דומות בעבר, לא כ"כ הבנתי לגבי הנזק לגבי חזרה לעישון סיגריות.

06/01/2009 | 12:38 | מאת:

שלום גלית, במכון אברהמסון אנו לא ממליצים על עישון משום סוג שהוא ובטח שלא סמים קלים. לשאלתך, ידוע שעישון גראס ללא עירבוב של ניקוטין אינו מחזיר את הדחף לעישון סיגריות, אך שוב, אנו לא ממליצים על שום עישון מכל סוג שהוא ובטח לא גראס או מאריחואנה. בהצלחה ובכל שאלה לפנות אלינו בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון: כוכבית 9933*

06/01/2009 | 18:28 | מאת: גלית

מתשובתך, לפי הבנתי שאם אני אדליק גוינט (ללא ניקוטין) אני לא אחזור לעשן סיגריות??? ברור שאף אחד לא ממליץ לעשן סמים קלים פשוט אני חייבת לדעת באופן ברור שזה לא יגרום לי לחזור לעשן סיגריות..