תופעת לוואי

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

27/11/2008 | 21:28 | מאת: סול

שלום רב, אני לא מעשנת כבר חודשיים!!! בזכות מכון אברמסון תודה רבה!!! אך קורה לי משהו לא נחמד :( ויש לי שאלה חוש הריח וחוש הטעם שלי נפגעו האם זאת תופעת לוואי? ואם כן מה עלי לעשות? הייתי אצל רופא שיניים עברתי ניקוי וטיפולים אך לא השתנה...אולי ידוע לכם ממה זה? תודה

15/12/2008 | 10:54 | מאת:

סול שלום, ראשית ברצוננו לברך אותך בדרכך החדשה והנקיה מעישון!! שנית לשאלתך,אין קשר בין הפסקת עישון ל"פגיעה" בחושי הטעם והריח אלא נהפוכו, כשמפסיקים לעשן חוש הטעם וחוש הריח חוזרים!! לפרטים נוספים ניתן להתקשר למכון לטלפון:כוכבית 9933* בהצלחה!! בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית 9933*