טיפולים מיוחדים

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

24/11/2008 | 10:50 | מאת: אלין

שלום מהו המרכז לטיפולים מיוחדים שלכם?? האם אפשרי לקבל שם טיפול גמילה מעישון?? תודה.

25/11/2008 | 12:57 | מאת:

אלין שלום, במרכז לטיפולים מיוחדים אנו מטפלים בהתמכרויות מורכבות יותר מעישון כגון-טיפולי אכילה,אלכוהול,כדורים ודברים מהסוג הזה. לשאלתך ניתן לקבל טיפול גמילה מעישון במרכז,רק צריך לקחת בחשבון כשעתיים,כי זה כולל הכנה עם חדר סאונה,עיסוי רפקלסולוגי בחדר מלח(המלח סופח את הליחה ומנקה את הריאות,והעיסוי מנקז את הרעלים,מרגיע ומכין אותך לקראת הטיפול האנרגטי) לניקוז רעלים,שטיפת רקמות והרגעה לקראת הטיפול עצמו. כמו כן,הטיפול עצמו טבעי לחלוטין (בלי זריקות,בלי מחטים,בלי כדורים) ומשלב שיחת הסבר,שימוש בביו אנרגיה ואיזון באמצעות אבני קריסטל. ברוב המקרים טיפול אחד מספיק ויוצאים בתחושה של אדישות/דחייה מניקוטין. אם קרה ועדיין יש איזשהו צורך מסוים,מקבלים טיפולים נוספים. לפרטים ניתן להתקשר למכון לטלפון:כוכבית 9933* בהצלחה!! בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית 9933*

25/11/2008 | 16:04 | מאת: אושרת

הי, אפשר לדעת בבקשה במה עוזרת ההכנה הסאונה וכו' לגמילה מעישון??