זיבן ועוררות

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

29/08/2008 | 17:40 | מאת: בקי

התחלתי ליטול זיבן לפני יומיים, כדור אחד בערב. אני לא ישנה. עכשיו ראיתי בפורום המלצה שלך שלא לקחת את הכדור לאחר השעה ארבע או חמש אחה"צ. אני רוצה להפסיק לעשן ביום ראשון הקרוב (היום הרביעי לתחילת הטיפול שבו אני עוברת לשני כדורים ביום). האם מותר לי לשנות את השעה בה אני נוטלת את הכדור? (בעלון מומלץ לקחת את התרופה באותה שעה בכל יום ולא מצויין בו שלא ליטול את התרופה בשעות הערב) כמו כן האם כדאי לי לקבוע את יום הפסקת העישון ביום המעבר לשני כדורים והאם זה מוקדם מידי לחדול לעשן. בנוסף על כך האם חודשיים הם הזמן המינימלי ללקיחת התרופה או שניתן לחדול לפני כן בהנחה שחוסר השינה ימשיך להוות קושי ניכר?

02/09/2008 | 09:19 | מאת:

בקי שלום, ראשית,בהוראות השימוש תוכלי לקרוא על תופעות הלוואי של התרופה, ואכן נדודי שינה הינה תופעת לוואי שכיחה. שנית, מכון אברהמסון מטפל בגמילה מעישון והתמכרויות בהצלחה כבר 25 שנה,בדרך טבעית ויחודית.אם כן, אנו מרפאים טבעיים ולכן,לא משתמשים ולא ממליצים על תרופות. הצעתנו היא לגשת לרופא המטפל ולהתייעץ עימו בנוגע לשימוש חוזר בתרופה. כמו כן,השימוש בתרופת הזייבן דורש מרשם רפואי,והמלצתינו אלייך היא לקרוא בעיון רב את הוראות השימוש ותופעות הלוואי של כל תרופה שאת נוטלת. בהצלחה! בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית 9933*