גמילה מאכילה...

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

24/04/2008 | 12:27 | מאת: אריאל

הי, הפסקתי לעשן אצלכם במכון לפני חמישה חודשים ואני אסירת תודה על הטיפול המסור והתמיכה!! מכיון שאני חוששת להשמין, שמעתי מחברה שיש אצלכם טיפול גמילה מאכילה??!! אם כן, אשמח בבקשה לקבל קצת פרטים...

24/04/2008 | 12:34 | מאת:

אריאל שלום, ראשית, אני מאד שמח לשמוע שאת מרוצה בדרכך החדשה והנקיה מעישון,ומאחל לך הרבה הצלחה גם בהמשך! שנית, אכן יש אצלנו במכון גם טיפול גמילה מאכילה או ליתר דיוק טיפול גמילה מוסכרים וגלוטן. הגלוטן הוא החומר שנמצא בתוך הקמח, והטיפול מפחית את הדחף לכל אותם מוצרים שמכילים קמח וסוכר. זוהי ללא ספק דרך לחיים בריאים לאורך שנים שבה ניתן לאכול את כל אבות המזון. ברוב המקרים טיפול אחד מספיק, ובמידת הצורך אם קיים איזשהו צורך מסויים, ניתן לקבל טיפולים נוספים למשך שנה. לפרטים נוספים נשמח לעזור לך בטלפון כוכבית 9933* בהצלחה גם לך!!! בברכה אהוד אברהמסון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית *9933