פטריית עור אשר לא עוברת- דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור

29/03/2003 | 02:29 | מאת: אמא

לרופאה החדשה שלום רב. ובהצלחה בתפקיד החדש. לבני הופיעו פצעונים על המצח צוואר והאזור שנראים כ"חררה" ועל המצח ג ם סימנים לבנים.מזה כשבועעים. לפני כשבוע ,ביקרנו אצל רופא העורוהוא קבע שכנראה זו פטרייה אבל על המצח שונה ועל הצוואר אחרת. בני קיבל טיפול של שני כדורים בפעם אחת ניזורל 200 ולאחר שבועיים עוד 2 כדורים, ההטבה אמורה להיות לאחר 2 עד 4 ימים . עבר שבוע ואין כלל הטבה ואפילו התווסף לו במקצת בזרוע. ובנוסף זה מגרד. אני רוצה לדעת מה אומר הטיפול שקיבל, ולמה רק 2 כדורים פעם אחת ? ממה מגיעה פטריה כזו? לא עברו עדיין הפצעים,למה?מתי צריכה להיות הטבה? האם הטיפול שהוא קיבל הוא נכון? יכולה להיות טעות באבחנה? האם עליי לפנות לרופאא עור מומחה? או שוב לאותו רופא שהיה אצלו בטיפול? האמא המודאגת. בהצלחה רבה בפורום הזה החדש אנו זקוקים לו ותודה מראש.

29/03/2003 | 22:50 | מאת:

לאמא שבוע טוב!, קשה לאבחן דרך מחשב. הטיפול תלוי בחומרת התפרחת. כדאי לגשת לרופא/ת עור. כדאי לחזור שראה את בנך בפעם הראשונה על מנת שיתרשם ואם יש צורך ישנה את הטיפול. בהצלחה דר ליאונה פישר פלד

30/03/2003 | 22:36 | מאת: אמא

לד"ר ליאנה שלום רב! ברור לי שאין אפשרות לאבחן דרך המחשב. ולא ביקשתי לאבחן , אלא, שאלתי לפשר הטיפול שאותו הילד מקבל , מה אלו הכדורים ? ומתי הם עוזרים להטבה בבעיה? נתפרחת היא פצעונים במצח עם קצת כטמים לבנים, ובצוואר ובחלק הגוף העליון. האם עליו להתנגב במגבות שלו בלבד? תודה רבה על המענה מראש.