הבהרת נמשים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

23/11/2003 | 23:32 | מאת: רחל

שלום רב, אני מעוניינת להבהיר את הנמשים שעל הפנים שלי. נעשה ניסיון בשימוש של אזומד אך זה לא הצליח. רופאת העור המליצה לי על משחה המסתיימת באות -A אך איני זוכרת את שמה. קניתי משחה בשם טריו-A אך איני יודעת אם זה מה שהומלץ לי. השאלה היא כזאת: מה היא היעילות של המשחה להבהרת נמשים כאשר מדובר גם על נמשים מהילדות שהפכו לכתם בהיר במצח?! בנוסף, האם ישנן משחות נוספות להבהרת נמשים שהינן יעילות? האם ישנן משחות נוספות המסתיימות ב-A? יש לציין כי יש לי נמשים על כל הפנים.... תודה מראש רחל

24/11/2003 | 00:49 | מאת:

יש את הרטין A אך הוא ניתן רק עם מרשם כך שקרוב לודאי שהכוונה היתה לטריו A. לגבי היעילות הצפויה- אין לדעת, נסי לפחות 3 שבועות פעמים ביום נקודתי לכתמים- את לא יכולה למרוח כל נמש, והמשיכי אולי עם טריוD. יחד עם זאת- אין לצפות להעלמה מוחלטת של הנגעים מרקוס

27/11/2003 | 23:42 | מאת: סווט

גם לי יש נמשים על הפנים, אולי תנסי לימון עם שמנת