דלקת עור- נערה מודאגת....

דיון מתוך פורום  רפואת עור

21/11/2003 | 22:07 | מאת: יובל

שלום, אני נערה בת 16 ויש לי בעיה המטרידה אותי. העור בכף ידי יבש כל הזמן, לעתים רחוקות מגרד מעט ולעתים קרובות אדמומי. בחורף נסדק לפעמים העור ומתייבש עד כדי הופעת דם. יש לציין כי אני שוטפת ידיים בסבון בתכיפות. האם ישנו טיפול והאם אוכל לשפר את מצב העור בכף ידי? אשמח מאוד לתגובה ועצה בתודה מראש....

21/11/2003 | 22:17 | מאת: עדי

גם אני שוטפת את הידיים בתכיפות ואחרי כל שטיפת ידיים אני שמה קרם ידיים ..אז תשימי הרבה קרם ידיים וכל הזמן...ותראי.שיש שיפור

24/11/2003 | 01:16 | מאת:

שימון עור אינטנסיבי- עם וזלין , והפחתת מספר שטיפות הידים יועילו מאד מרקוס