הרפס סימפלקס II

דיון מתוך פורום  רפואת עור

19/11/2003 | 18:02 | מאת: ארז

נדבקתי במחלה לפני כשנה וחצי ומאז המחלה מתפרצת אי מתי שבא לה.נטלתי את התרופה וולטרקס כמה פעמים ואף לתקופה ממושכת של כחודשיים אך הדבר לא עזר.הבנתי,לאחר קריאה בנושא,כי אם נוטלים את התרופה חצי שנה ברציפות המחלה אמורה להיעלם לתקופה ארוכה.שאלותיי הן כדלקמן: למה המחלה מתפרצת אצל אנשים שונים בדרכים שונות? האם מצב נפשי משפיע על ההתפרצות? האם גם בעת נטילת התרופה המחלה אמורה להתפרץ? האם אפשר ליטול את התרופה באופן קבוע על בסיס יומי ובכך להחלישה לגמרי? האם אפשר ליטול שני כדורים ביום (לאחר התפרצות או בכלל) ולכמה זמן אפשרי הדבר? האם יש עוד דרכים לטפל במחלה? האם ישנה האפשרות שאי פעם ימצאו תרופה אשר תגאל אותי מייסוריי? תודה רבה על העזרה !!!

19/11/2003 | 23:03 | מאת:

אין דרך לדעת באיזו תדירות תתפרץ המחלה אצל אינדיבידואל. ניתן בהחלט לקחת ולטרקס לתקופות של שנים, כדור ביום עם תוצאות מצוינות וכמעט ללא תופעות לואי למעשה- לפחות לפי הספרות. לא נוטלים שני כדורים ביום. מרקוס

20/11/2003 | 11:42 | מאת: דליה

לארז שלום, אתה יכול לנסות שיטות אלטרנטיביות כמו ארומותרפיה. יש שמן ספציפי של "עשבי קדם" שמטפל בהרפס. אולי זה יצליח יותר מתרופות קונבנציונליות.