הרפס

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/03/2003 | 21:52 | מאת: רונן

שלום בבדיקת דם נתגלה אצלי הרפס סוג 1 חיובי הרפס סוג 2 שלילי בדיקות סיפליס, כלמדיה, תרבית שתן, RPR ,כולם שלילי שאלתי: מה המשמעות של HERPES IJG TYPE 1 חיובי בדם האים זה מסוכן לבת הזוג והילדים האם צריך לספר להם כדי שיבדקו ןהאם יש אנטביוטיקה לטיפול

27/03/2003 | 07:33 | מאת:

לרונן שלום, בעולם כ85% ממבוגרים חיובים לHSV-1. בנוסף HSV-1 הוא אחראי בעיקר להרפס של השפתיים ונדיר יותר של איבר המין. אם אין לך נגעים חשודים באיבר המין, וגם לא היו בעבר, אין לדעתי סיבה לדאגה. אם יש או היו כדאי לפנות לרופא/ת עור ולשקוך טיפול אנטיוראלי. בהצלחה, דר ליאונה פישר פלד