פריחה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/11/2003 | 21:43 | מאת: אתי

שלום רב, בני בן 6 חודשים ומזה חודשיים על גופו פריחה הנראית דומה לעקיצות יתושים.היינו במעקב אלרגולוג ושללנו אלרגיה. האלרגולוג שלח אותנו למומחה לעור. אני רוצה להדגיד שהפריחה אינה סטטית,היא ממש משתנה מיום ליום ןמטיילת בכל חלקי הגוף. שמעתי על אסמה של העור.האם למחלה זו יש מס' דרגות משום שהפצעים אינם יבשים כלל והם נעלמים כשמותחים את העור. תודה אתי

10/11/2003 | 00:01 | מאת:

שלום אתי, פריחה שמשנה מקום בתוך שעות היא קרוב לודאי אורטיקריה. ישנן פריחות נדירות יותר שמתנהגות כך, ובכל מקרה עליך לשוב לטיפול אצל רופא העור שלך מרקוס