ידיים אדומות מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת עור

04/11/2003 | 20:42 | מאת: אורי

שלום, אני בן 16 ויש לי בעיה שמפריעה לי מאוד. רב הזמן היידים שלי נורא אדומות. חלק מהזמן הן ורודות יות רוחלק מהזמן אדום חזק. יש לציין כי עשיתי פעם ניתוח נגד הזעת יתר בכפות ידיים וכתוצאה מכך הידיים שלי נעשו יבשות. זה יכול להיות הגורם? מה עושים? בתודה אורי

07/11/2003 | 15:00 | מאת: עדי

תשים קרם ידיים אם הם יבשות וזה יעזור לך גם לאדמומיות שאתה מתאר פה .

09/11/2003 | 23:28 | מאת:

אם הינך בריא פרט לכך- רצוי לעשות בדיקות דם די בסיסיות, כנראה שיש קשר למצב היובש של הידים. מרקוס