פריחה בלחיים ש לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת עור

03/11/2003 | 16:01 | מאת: אריה

שלום רב, לתינוק בן חדשיים שאינו יונק הופיעה פריחה בלחיים יחד עם המזון. לפני זמן קצר קיבל ויטמיןA+B ותופעת הפריחה החלה. מאז, הוא לא מקבל את הויטמינים והמזון משתנה כל הזמן אך הפריחה חוזרת. היציאות תקינות ומצב הרוח טוב. אנא, עצתך.

09/11/2003 | 23:49 | מאת:

היות והתינוק חיוני וגדל יפה, אין ממש מקום לדאגה. אלרגיה למזון מגלים בשיטת האלימינציה. להפסיק הכל ולהוסיף מדי שבוע סוג חדש. פריחות אחרות יכולות להיות על רקע סתימת בלוטות שומן או זיעה בלחיים, או אטופיק דרמטיטיס. אם הפריחות ימשיכו פנו לאיבחון. מרקוס