למנהלת הפורום - זקוק לעזרה בדחיפות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

29/10/2003 | 03:52 | מאת: מודאג

אני בן 27, לאחרונה הופיע אצלי תופעה מאוד מוזרה - העור של איבר המין שלי הפך יבש ומעט נוקשה והעור של האשכים נהייה יבש ומתקלף (נראה מעט כמו אדמה מאוד יבשה שמתבקעת), התחושה היא לא נעימה למגע. ניסיתי למרוח קרם גוף רגיל אולם לא חל שום שינוי (לא לרעה ולא לטובה) האם יתכן שמדובר בפטריה? האם יש אופציות נוספות מלבד פטריה? האם עלי לפנות לרופא עור? אשמח לקבל תשובה מהירה שכן אני מאוד מודאג, תודה.

29/10/2003 | 21:56 | מאת:

שלום לך האפשרויות הן לפי התיאור: דלקת ממגע לחומרים קוסמטיים- סבונים חומרי סיכה קונדום- אלרגיה בקיצור, אטופיק דרמטיטיס אם יש לך הנטיה,פטריה היא אפשרות פחות סבירה וכמובן גש להבדק. בינתים ממליצה שימון עור במידה ואין הפרשה- עם כל חומר שומני מאד, וזלין הוא מצוין. מרקוס