שלפוחית ענקית-דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור

27/10/2003 | 03:16 | מאת: נורית

שלפוחית שנוצרה בלי שום סיבה. [לא הליכה מרובה, לא נעליים חדשות], במקום לפני זה הייתה פטרייה. השלפוחית נמצאת במכסה של עור קשה מאד [עור שהייתה לו פטרייה והספיק להיעשות קשה] בכף רגל [עקב]. לא ניתן ללכת על העקב -כואב מאד. לא הצלחתי לקבל הפנייה לרופא עור, כי הרופאה אמרה לי לעשות אמבטיות חמות ולשים וזלין ושאין צורך ברופא עור. מה אני עושה?

27/10/2003 | 13:34 | מאת: זיו

ת'פוצצי אותה !!!

27/10/2003 | 14:45 | מאת: נורית

כואב על בעקב, אני לא יודעת מה לעשות. לשים משחה? לעשות אמבטיות חמות לכף רגל? לפוצץ את השלפוחית ולשים תחבושת. מה לעשות?

29/10/2003 | 22:53 | מאת:

חשוב לפתוח את השלפוחית . לא לקלף- רק לתת אפשרות לנוזים לצאת. הרטבות הן חשובות גם כן, וקרם לפטריות במקביל, שכן היא עלולה להוות תגובה לפטריה. מרקוס

29/10/2003 | 23:18 | מאת: נורית

לא הבנתי! לפוצץ! לא לקלף! ולשים משחה נגד פטריות על השלפוחית ובכל אזור העקב?