מיקוזיס פונגואידס .

דיון מתוך פורום  רפואת עור

22/10/2003 | 01:58 | מאת: שי .

לכבוד : ד"ר בתשבע מרקוס . * ד"ר אני מבקש לקבל פרטים על מחלת העור(MF) מיקוזיס פונגואידס -ומה חדש ? * ד"ר יש קושי אמיתי במצאת מידע וספרות רפואית - במיוחד בעברית כך שתקל ותעזור לי עד כמה שניתן בהבנת המחלה התוקפנית העקשנית הזו. * ד"ר מצפה לתשובתך - בתודה מראש שי.

22/10/2003 | 10:39 | מאת:

מיקוזיס פונגוידס היא לימפומה של העור. מחלה חשוכת מרפא מחד גיסא אבל עם התקדמות איטית מאוד מאידך גיסא היכולה להימשך עשרות שנים.אני מציע לך להיכנס לאינטרנט באנגלית דרך GOOGLE ולהקיש את המילה MYCOSIS FUNGOIDES כי יש מגוון רחב של התבטאויות והטיפול מאוד שונה בהתאם למידת המעורבות של העור ושאר איברי הגוף במחלה.

26/10/2003 | 03:53 | מאת: שרון .

לד'ר דניאל יכטנשטיין . (קראתי את תשובתך לשאלתו של - שי בנושא : מיקוזיס פונגואידס ) ברשותך ד'ר אני מבקש לברר שאלה מתוך תשובתך :מה הקוונה שלמחלת מיקוזיס פונגואידס יש היתקדמות איטית -היתקדמות היא לאן (?) למחלת הסרטן , למחלה ממארת, -מוות . בהמשך התיחסתה ד'ר לכך שיש חשיבות למידת המעורבות של העור ושאר הגוף במחלה -ואני מבקש לנסות ולהבין בעזרתך ד'ר - מי מעורב , מי לוקח חלק פעיל במחלה ,מי מתקיף את מי( ?) בבקשה ד'ר תרחיב יותר . -בתודה מראש , שרון .

31/10/2003 | 17:57 | מאת: שרון .

בבקשה -תשובה