נמשים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

12/10/2003 | 21:30 | מאת: עינת

שלום רב, אני בת 26 ויש לי נמשים המפוזרים על כל הפנים שלי, עוד מילדות....ניסיתי להבהיר את הנמשים בעזרת המשחה איזומד אך ללא הועיל. האם את יכולה להמליץ לי על משחה אחרת יעילה יותר?! חשוב לי לציין שהנמשים תופסים חלק נכבד מאוד מהפרצוף שלי ומאוד מפריעים לי ולכן אני מעוניינית להבהירם...אם אפשר אז גם להסירם לגמרי... :-)

13/10/2003 | 11:26 | מאת:

שלום לך ניתן לנסות ריכוז גבוה יותר של התכשיר הפעיל באזומד, אך אני מסופקת אם הפתרון יהיה מספק ודפיניטיבי. מרקוס

13/10/2003 | 17:44 | מאת: סיון

אם כך, אז מה עוד אפשר לנסות לדעתך?