נקודת חן חשודה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

02/10/2003 | 08:17 | מאת: עדנה

שלום עברתי לפני 5 שנים סרטן שד. טופלתי ונכון להיום אני בריאה לחלוטין. לאחרונה הופיעה לי נקודת חן חשודה על הבטן. (אינני זוכרת אם היא הייתה שם והשחירה או שצצה לה פתאום). הורדתי את הנקודה בניתוח וכעת אני מחכה לתשובה מהביופסיה. רציתי לדעת, במידה וחלילה הינה סרטנית, מהם שלבי הטיפול? עליי לציין שלדעת הפלסטיקאי וכן האונקולוג שראה אותה, היא לא נראית בעיניהם כמשהו מסוכן, אבל הם לא לוקחים איתי סיכונים. אשמח לקבל אינפורמציה. תודה

18/10/2003 | 12:05 | מאת:

אני חושב שאין כל טעם לדון במקרה תיאורטי. כאשר תהיה תשובה היסטולוגית יש טעם לדבר.