גידול bcc באוזן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

29/09/2003 | 00:13 | מאת: לאה

אבי בן 93 סיעודי , יש לו קטטר, מבחינה שכלית: די צלול נמצא בבית אבות לפני שנה ושלולשה חודשים עבר אספירציה בבית חולים והיה מונשם והתחיל לגדול לו פצע על האוזן השמאלית, הפצע גדל והרופא בבית אבות אבחן זאת לאחרונה כ :bcc הפצע אינו מדמם אך הוא גדול ומפריש, חובשים לו אותו לעיתים קרובות, כואב לו כשנוגעים באוזן. הרופא המליץ על יעוץ אצל פלסטיקאי ובעתיד הקרוב לנתח אותו מה דעתך? מה המשמעות של bcc אנחנו בדילמה לגבי ניתוח בגילו. תודה

30/09/2003 | 21:55 | מאת:

שלום לך ההמלצה שלי היא להראות את הנגע לפלסטיקאי. אם אביך קשיש וחולה מכדי להתנתח והגידול אינו מאסיבי- יציעו לו אפשרויות טיפול אחרות. מרקוס