יבלות ויראליות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/09/2003 | 14:12 | מאת: מיכל

כבר פעמיים בחיי (בהפרש של כמה שנים) הייתה לי יבלת וראלית על האצבע בכף היד ובשתי הפעמים הבעיה נפתרה באמצעות חנקן נוזלי. מכיוון שכך אני נוהגת לבחון בקפדנות את כפות ידיי. אם אני מסתכלת ממש לעומק נראה לי שיש לי עוד התחלות של יבלות ויראליות אבל זה כל-כך קטן שאני לא יודעת אם זה משהו ויראלי או סתם שינוי בגוון העור. הבעיה היא שאני אחרי ניתוח ואני מפחדת שבזמן הסתבנות במקלחת אני עלולה להדביק את את עצמי מהיד למקומות אחרים. שאלתי היא האם היבלות האלה יכולות לעבור מהידיים למקומות אחרים בגוף ואם כן מה עלי לעשות כדי שזה לא יקרה? (אני לא יכולה לגשת כרגע לרופא עור כי אני מחלימה מהניתוח. אני אציין שיש לי ממש חתך פתוח ללא תפרים-זה היה ניתוח לניקוז אבצס על רקע קרוהן) רק בריאות ושנה טובה מיכל

26/09/2003 | 22:20 | מאת:

שלום מיכל ההדבקה ביבלות היא במגע עור לעור אמנם, אך אינה קורית בין רגע. יש תכשיר חדש ליבלות שלדעתי נמכר ללא מרשם- שמו ורטנר. אם יהיה לך נגע טיפוסי תוכלי לטפל בו. מעבר לזה-רק בריאות! כל טוב מרקוס