הצילו...פסוריאזיס בקרקפת...

דיון מתוך פורום  רפואת עור

23/09/2003 | 21:20 | מאת: בדוי

מה עושים לעזאזל עם זה ? זה ממש מלחמה יומיומית... אני חוף וחופף..ושום דבר לא עוזר... ניסיתי אפילו טיפול uvb ע"י לייזר וגם זה לא עזר... מה עוד אפשר לעשות ? הגעתי למצב שאני מתבייש ללכת לספר...

23/09/2003 | 23:24 | מאת:

שלום לך זה אכן מאבק, אך יש תכשירים מצוינים. התחל עם חומרים המסירים את הקשקשים- חומצה סליצילית או מסידרת הקסריאל ,ולאחר מכן שלב סטרואיד מקומי עם דייבונקס- אחד בוקר אחד ערב. וכמובן שמפו המכיל זפת. כל זה ניתן במרשם- חוץ מהקסריאל. כל טוב מרקוס