מקבץ עקצות זעירות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

23/09/2003 | 13:30 | מאת: יעל

שלום לרופאת הפורום, לפני כשלושה שבועות הופיע מקבץ של עקיצות או פצעונים זעירים ביותר בתחום של קוטר בן 2 ס"מ, בחלק הפנימי של ירך שמאל. מקבץ זהה הופיע בצד החיצוני של ברך שמאל. העקציות גירדו מאוד, אח"כ הכאיבו וכעת - כאילו התייבשו, אך עדיין השאירו חותמם. התופעה מאוד מדאיגה, אך עד היום לא טופלה - כיצד עלי לנהוג? תודה על תשובתך, יעל.

27/09/2003 | 10:17 | מאת:

שלום יעל נגעים בני 3 שבועות - ניתן לנסות קרם קורטיזון ללא מרשם, או שימון עור עם וזלין וסבלנות. בברכה מרקוס