אסטמה של העור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

22/09/2003 | 14:49 | מאת: יוסי

שלום, בני בן השנה וארבעה חודשים אובחן כסובל מאסטמה של העור. 1. עד כמה כדאי לעשות טסטים של אלרגיה, או לנסות לבד להמנע ממאכלים מסויימים ? 2. השם יש שיטות טיפול ברפואה משלימה שהן יעילות למקרים כאלה ? תודה יוסי

27/09/2003 | 10:45 | מאת:

לאטופיק דרמטיטיס בתינוקות יש בהחלט קשר לתזונה. רצוי להתייעץ עם רופא ילדים לגבי תזונת ילדך- חלב פרה למשל ידוע כאלרגן בקבוצה זו. רופא הילדים ימליץ על דיאטת אלימינציה או יתן המלצות אמפיריות מרקוס

29/09/2003 | 10:00 | מאת: יוסי

שלום, רופא העור שאיבחן זאת אמר שמבחנים לאלרגיה במחלה זאת אינם יעילים, ורופא הילדים טען שעד גיל שלוש בערך מבחנים לאלרגיה אינם יעילים. האם דעתך שונה ? האם אפשר לנסות לבד להוריד מוצרי חלב בשביל לבדוק ? כמה זמן ? האם זה אומר לעבור למטרנה צמחית במקום רגילה ? האם חלב כבשים מותר ? תודה יוסי