גירודים בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

20/09/2003 | 19:47 | מאת: בני

לד"ר ליכטנשטיין ולד"ר מרקוס שלום רב ! אני בן 44 אני סובל מגירודים, פריחה, ועקצוצים בעור (בגב, בידיים, בקרבת בית השחי, במפשעות) במשך הרבה שנים. פניתי לרופאת עור ונשלחתי לבדיקת אלרגיה של עור הגב, לא נמצאתי אלרגי לשום דבר. ניסיתי למרוח הרבה סוגים של משחות, אבל כלום לא עוזר ולא מרגיע לי את העור. ברצוני לציין כי בגיל 26 חליתי במחלת אדיסון (הפוגעת ביותרת הכליה) ומאז אני לוקח תרופות: פרדניזון 10 מ"ג, פלורינף 0.1 מ"ג. חשבתי שאולי יש קשר בין הכדורים לבעיות בעור. אבקש מכם דרכים לטיפול בבעיה, בתודה בני ! (סובל מאוד)

21/09/2003 | 11:02 | מאת: שי

יתכן שהתרופות גם מהוות גורם ! תאר בבקשה את צורת הנגעים גודלם צבעם האם יש בם נוזל ? וכל מידע אפשרי איך התחילו ודרך התפשטותם

23/09/2003 | 22:35 | מאת:

שלום לך ברמה הבסיסית- הייתי נוטלת ביופסיה מנגע עורי על מנת לאפיין אותו. ביופסית עור היא הליך קל אשר נותן מידע רב לרופא העור. בברכה מרקוס