מחפשת מומחה מצויין לעניני שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/09/2003 | 02:40 | מאת: אור

שלום אני רוצה לטפל בבעיות של התקרחות ומחפשת בנרות מומחה לשיער שיהיה יסודי...אשמח אם תמליצי לי על מישהו. תודה

16/09/2003 | 16:08 | מאת:

ברוב המקרים כל רופא עור יכול לעזור לבעיות התקרחות ואין צורך במומחה מיוחד לשיער שלרוב מתעסק במחלות גנטיות נדירות או לחילופין בהשתלות שיער. אם ההתקרחות היא על רקע חסר מטבולי כלשהו ניתן לאבחן זאת בבדיקות דם ואם היא תורשתית או על רקע נשירה מוגברת זמנית (לידה או תרופות מסוימות) ניתן לאבחן זאת על סמך אנמנזה ובדיקה פיזיקלית. אם לא תקבלי מענה מרופא העור שלך נשמח לענות שלאלותייך בנידון.