עור שנפצע בקלות מכל מכה ושיפשוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/09/2003 | 22:11 | מאת: גל

העור שלי ניפצע בקלות מכל מכה אפילו הכי קלה. הפגיעות בעיקר באיזור בו העור קרוב לעצם כמו באצבעות הידיים, במרפקים, בברכיים ובקרסוליים. אני חבוש בידיי רוב הזמן ולא יודע מה לעשות. נתתי דגימת עור לביופסיה ובדיקת שתן לפורפירינים אך תשובה לא הגיעה עכשיו.מה יכולה להיות הסיבה לכך ? קראתי על רגישות לחומרי הדברה שיכולה לגרום לכך ועל הרעלת הכספית שבסתימות אמלגם בשיניים. האם אילו יכולות להיות הסיבות?

12/09/2003 | 22:09 | מאת:

יתכן שאתה סובל מ-EPIDERMOLYSIS BULLOSA SIMPLEX או מ-PORPHRIA CUTANEA TARDA . כמו במרבית המקרים אתה צריך יעוץ של רופא/ת עור......עם בדיקה פיזיקלית אנמנזה ובדיקות מעבדה.