נשירת שיער בגלל טיפול קוסמטי

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/09/2003 | 12:07 | מאת: shira

שלום רב לפני כחודש עשיתי החלקה בשיער, בזמן שהספרית סרקה אותי עם החומר החלו לנשור לי כמויות של שערות מהראש. לאחר כ- 10 דקות שטפה לי את החומר מהראש ומאז ועד היום שיער ראשי נושר בצורה מוגזמת. אין לי קרחות אבל שורשי השיער נהיו פתוחים ורחבים ממש דלילות שיער. רופאת עור אישרה שיש דלילות בשיער ונתנה לי בדיקות דם (עוד לא עשיתי). שאלתי היא מה עלי לעשות ע"מ להבריא את שיערי (למרוח משהו, כדורים, משחות?) ועוד שאלה האם מותר לי להשתמש בקונדישינר או מסיכה לשער או רק בשמפו? האם מותר לי להשתמש בקרם לחות לשיער? אני מודאגת מאד בשל כך אודה לך אם תעני לי

10/09/2003 | 19:11 | מאת:

אני מציע שראשית תבצעי את הבדיקות על מנת לראות אם חסר לך מינרל כלשהו .

21/09/2003 | 13:03 | מאת: בת שבע

שערי נושר זמן רב וערכתי בדיקות כלליות וכן בלוטות המגן והם נמצאו תקינים לא ידוע לי על מתח מסוים שבו אני שרויה אודה לכם באם תפנו לי את הטיפול הנכון אם יש כזה בכלךל