טיפול בנשירת שיער - די דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור

08/09/2003 | 18:19 | מאת: אור

שלום, שמי אור ואני בן 22 , במהלך החצי שנה האחרונה אני סובל מנשירה מאסיבית של שיערות מראשי. הדבר מתבטא מדי בוקר בכרית מלאה שערות ובנשירה כללית כמעט עם כל סירוק, אפילו עם היד. תחילה, ניסיתי להתעזר בסבלנות מתוך תקווה שמדובר בתופעה חולפת, אך לדעתי היא רק גוברת. רציתי לדעת לאיזה סוג רופא עלילפנות? האם רופע עור מטעם הקופה יוכל לטפל בנושא באופן מספק, או שעליי לפנות לאחת מהמרפאות הפרטיות העוסקות באסטטיקה..... תודה מראש אשמח לתשובה כלשהיא, אף אם אינה אופטימית...

08/09/2003 | 19:06 | מאת: קרן

היי אור שלחתי לך מייל עידוד ואל תתיאשי. קרן

09/09/2003 | 10:08 | מאת: מעיין

תעשה לעצמך טובה ותחסוך את זמנך היקר מביקור אצל סתם רופא עור. מנסיוני בתחום הנשירה אין להם בדרך כלל הרבה ידע וניסיון בכל הנושא של נשירת שיער והתמודדות עם הנושא. יש כמה מומחים בארץ שהתמחותם היא עור ושיער. ידוע לי על ד"ר גינזבורג שמקבל ברעננה (מקבל גם דרך קו"פח מכבי). מעיין.

09/09/2003 | 11:50 | מאת: אורח

האם לא זהו מטרת הפורום לקבל תשובה מקצועית??

10/09/2003 | 18:17 | מאת:

איני מסכים עם קביעתך. לתשומת ליבך דר גינצבורג שהוא רופא מצוין הוא רופא עור....בקופת חולים ויש רבים כמותו שמסוגלים לעזור ללא הוצאה של כסף מיותר .כאשר מדובר בהשתלות שיער אז בהחלט כדאי לפנות למרפאות ייחודיות .

10/09/2003 | 18:11 | מאת:

במקרים של נשירת שיער פתאומית יש לפנות לרופא עור.בדרך כלל הרופא שולח בדיקות דם על מנת לגלות האם קים חסר במינרל כלשהו. זאת לאחר שבוצעה בדיקה של הקרקפת ונלקחה אנמנזה על מנת לשלול סיבות אחרות.הטיפול דרך קופת חולים הוא משביע רצון אז למה לבזבז כסף....?