הכל חזר!!

דיון מתוך פורום  רפואת עור

03/04/2003 | 18:01 | מאת: אמיר ש.

שלום ד"ר עד גיל 27 סבלתי מאקנה בגב (בלבד). לאחר שנים של ניסיונות טיפול בכל מיני אנטיביוטיקות ושטויות התייאשו הרופאים והחליטו על רואקוטן. לקחתי רואקוטן למשך 6 חודשים, ואכן כל פצעים נעלמו. כיום אני בן 28 והכל חזר להיות כמו קודם!! כל הגב מלא בפצעונים. מה לעשות? ללכת שוב לרופא שיתן לי רואקוטן 6 חודשים, ושוב זה יחזור כעבור שנה? מתי זה נגמר??? זה לא משהו של גילאי טיפש עשרה??

03/04/2003 | 21:01 | מאת:

אמיר שלום , > עד גיל 27 סבלתי מאקנה בגב (בלבד). לאחר שנים של ניסיונות טיפול > בכל מיני אנטיביוטיקות ושטויות התייאשו הרופאים והחליטו על רואקוטן. > לקחתי רואקוטן למשך 6 חודשים, ואכן כל פצעים נעלמו. > > כיום אני בן 28 והכל חזר להיות כמו קודם!! כל הגב מלא בפצעונים. > מה לעשות? ללכת שוב לרופא שיתן לי רואקוטן 6 חודשים, ושוב זה > יחזור כעבור שנה? מתי זה נגמר??? זה לא משהו של גילאי טיפש עשרה?? > > הרואקוטן מרפא כ80% מהמטופלים. אם ה20% הנוטרים נוטלים בשנית את התרופה, שוב כ80% מתוכם יתרפא. אני מודעת שזה לא טיפול קל, אבל עם זה עבד , לפחות זמני בפעם הראשונה הייתי ממליצה לך לחזור על הטיפול. בהצלחה, דר ליאונה פישר פלד

04/04/2003 | 09:50 | מאת: אורית

זה לא משהו של גיל 16 ! קשור מאד לאורח החיים המערבי ולתזונה עתירת שומן וסוכרים. טיפול בכדורים הוא סימפוטומטי ולכן הבעיה צצה ועולה מחדש לאכול יותר ירקות ופירות חיים - כדאי להתייעץ עם נטורופת.