מזל טוב פורום החדש !!!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/03/2003 | 16:25 | מאת: תמר

שלום שמי תמר,חולת לופוס ואפלה. שאלתי מורכבת אבל אנסה לתמצת: ביטוי המחלה אצלי הוא התקפים אפילפטיים,לכן הנני נוטלת תרופות רבות...הנני חפצה בהריון והתרופות מסוכנות מדיי... שורש השאלה:מה יכול לעזור להוריד רמת שומנים בדם מחד והזרמת דם טובה יותר ( מזריקה קלקסן )מאידך. כוונתי לתחום הרפואה המשלימה...תוספי מזון...פעילות גופנית או כל דבר אחר... תודה מראש וסליחה על הבלגן. תמר

שלום בשמחה אנסה לענות לך על חלק מהשאלות . לצןרך זאת אשמח אם תתקשרי לטל 03-6496888 תודה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת