במה עוסק הפורום?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/03/2003 | 17:53 | מאת: אילן

שלום לד"ר דיין ברכות והצלחה על פתיחת הפורום באתר דוקטורס שהוא אתר האינטרנט מספר 1 בארץ בתחום הבריאות ובכלל בכל תחומי המידע והאינפורמציה בתחופ הבריאות והרפואה בישראל אתר חשוב ומרתק - המשיכו כך רציתי לשאול במה בדיוק עוסק הפורום? איזה שאלות ניתן לשאול? באיזה נושאים? ומה הוא מקיף? שיהיה בהצלחה תודה אילן

שלום תודה על הברכות. מטרת פורום זה היא לנסןת ןלהתיחס לבעיות רפןאיות מכוון ראיה שונה מהכוון הרגיל גם פילוסופית וגם פרקטית. אתה מוזמן להכנס לאתר שלי ולהבין במה מדובר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת