ויטיליגו

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/08/2003 | 08:16 | מאת: שוש

אודה לך אם תוכל לענות לשאלתי איזה טיפול אלטרנטיבי יש לויטיליגו אני חברה בקופת חולים כללית ורוצה לפנות במסגרת מרפאות הרפואה משלימה שלהם לטיפול אלטרנטיבי בויטיליגו אך אנני יודעת לאיזה תחום לפנות הומאופתיה, טיפול סיני, נטרופתיה אנא עזור לי בשאלתי זו

שלום טיפול הומיאופתי קלסי יכול במקרים בודדים לעזור.. בקופות חולים עובדים בדרכ כאלו שאינם מצליחים בשוק החופשי ומוכנים להתפשר על רמות מחירים מגוכחים. הטובים לא קשורים בדרכ למערכות קופות חולים. חבל שזה ככה-אבל זה ככה! אם לקופות החולים היה באמת איכפת מבריאות החברים -הכל היה נראה אחרת. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת