כאבים בפרקים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/08/2003 | 21:39 | מאת: אן

שלום רב אני בת 58 ובריאה בדרך כלל. השנה התחלתי לסבול מכאבים חזקים בברכיים ובחיבור בין כף היד ליד. אני לוקחת באופן קבוע סידן+ ויטמין די + מגנזיום, אומגה 3 (שמן דגים), ומגה גלופלקס +מ.ס.מ. (כדור ליום). קשה לי עם כל תנועה וכואב. זה לא כאב חזק אבל אני חשה אותו כל הזמן ובמיוחד כאשר עלי לרדת במדרגות או לקלף ירקות. אורטופד אשר עובד גם בשיטה לא קונבנציונלית המליץ על דיקור אך מכיוון שאני מפחדת מדקירות - התחלתי לעשות שיאטצו פעם בשבוע. 3 פעמים בשבוע אני הולכת על הליכון חשמלי במשך 40 דקות (רק כאשר אני מרגישה טוב). אשמח לכל יעוץ. בתודה מראש אן

07/08/2003 | 17:40 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

בגילך הכאבים בפרקים זו התחלה של הסתידויות. בתוך הפרקים נוצרים בלטים קטנים אשר הם גורמים לשחיקות בסחוסים ומשם באים הכאבים. ניתן לסלק את הבלטים מהפרקים בעזרת טינקטורות של שבטבט ,שמן הרפגו ונר הלילה. בצירוף ביומגנטים. וגלוקוזמין 'אשר את נוטלת בין כה. הטיפול אינו כואב ורק מרפא פרטים נוספים תוכלי לקבל אצלי בדוא"ל. הרבה בריאות אהרוני

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת