עצירות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/08/2003 | 23:15 | מאת: dalit

יובל בת שנתיים ועשרה חודשים וסובלת מעצירויות ממושכות מגיל שנתיים לערך. יש לה יציאה אחת לשבוע או עשרה ימים בלית ברירה, מכיוון שכל עוד היא יכולה להכניס את זה חזרה פנימה ולהתאפק זה מה שהיא עושה. כל יציאה שכזו מלווה בבכי, הליכה על קצות האצבעות ובאופן כללי אי רצון לשחרר צואה. אני משתדלת לחלוט לה שזיפים על מנת להקל על מתן הצואה אך ההתעסקות סביב זה כל פעם מחדש פשוט מתישה אותי ומדאיגה אותי ביחס אליה. היא נבדקה אצל רופא הילדים והכל נמצא תקין. מעבר לכך נאמר לי על ידי נטורופתית כי זה מצב שכיח אצל ילדים בתקופת הגמילה מחיתול.( יש לציין כי אין לה שום בעיה עם מתן שתן בשירותים.) האם ישנה איזו שיטה אלטרנטיבית שיכולה לעזור למצוקה הזאת? או לחילופין שיטה קונבנציונלית שאינה פולשנית או כימיקלית שיכולה לעזור? מעבר לזה האם אי שחרור פסולת מהגוף מסכנת את בריאותה? את מערכת החיסון שלה? מה אפשר לעשות?

שלום עצירות של יותר מיום אינה טיבעית,ומי שאומר זאת לא מבין דבר וחצי דבר. את מוזמנת ליצור קשר לצורך טיפול-בהקדם האפשרי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת