הליקובקטר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/03/2003 | 09:49 | מאת: מיכאל

שלום רב גילו אצלי חידק הליקובקטר. קבלתי טיפול אנטיביותי לעשרה ימים. מוקסיפן , לוסק , האם יש צורך לשמור על דיאטה ? להימנע מאוכל מסוים? לחבר שלי היה אותו דבר ולאחר מספר חודשים גילו אצלו פיטרית קנדידה. נאמר לו שזה כנראה מהאנטיביוטיקה שהוא קבל נגד הליקובקטר. בתודה מראש

שלום דעתי בנושא זה מנוגדת לדעת הרפואה הרישמית. טיפול אנטיביוטי בזהום עם הליקובקטר הוא בעני טיפול בסימפטום ןלא פותר את הבעיה הבסיסית שבגללה הופיע זהום זה. כל מקרה לגופו אך אין ספק שיש חשיבות עצומה לנושא התזונה ולצערי תחום זה אינו מכוסה עיי רוב הרופאים ,שכן רובם לא מבינים בו דבר וחצי דבר. תודה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת