שאלה לגבי חיידק.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/09/2015 | 14:46 | מאת: שאול.

שלום רב דוקטור דיין, למזלי המר ברשותי חיידק הליקובקטר פלורי, הורגש לפני כבר כשנתיים, אבל לא טיפלתי בזמנו בשיא טיפשותי אולי ומכיוון שלא השפיע כל כך, עכשיו כבר משהו אחר לגמרי כל התסמינים בשתף קצב מכיוון שאני רגיש יתר המידה אז כאילו חיידק טורף בתוכי. שאלתי היא איך ניתן להכחיד את החיידק ללא אנטיביוטיקה, (מכיוון שנעשה כבר שימוש מתמשך בה לעניין אחר). והאם ישנו תה מחליף לתה האינדיאני המתיימר להיות הטוב מכולם להכחדת החיידק, מכיון עלותו הגבוה. תודה מראש חג שמח שנה טובה בריאה ומתוקה!

שלום אין לי נסיון טוב בטיפול בהליקובקטר בתכשירים טבעיים. גם אנטיביוטיקה במקרים רבים לא עושה העבודה במקרה שלך הייתי ממליץ להפסיק לשחק ולקחת אנטיביוטיקה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת